17 Şubat 2015 Salı

Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu İncelemesi

Yeni tanıştığım bir marka oldu Cyrene..

Önceleri hep duyuyor, görüyor fakat bir türlü deneme fırsatı bulamıyordum. En sonunda daha fazla dayanamayarak hassas ve kuru ciltler için olan makyaj temizleme suyunu sipariş verdim.



Ürünler kısa sürede elimde oldular ve ayrıca ürünlerle birlikte markalarını yakından tanıyabilmem adına farklı ürün gruplarından da tester ilave etmişler.Bu ilgi oldukça hoşuma gitti. Malumunuz çok çok büyük markalarda bile bu tarz ilgi görmek zor hele tester almak daha bir zor. Ancak Cyrene yetkilileri alışveriş yapan herkese bu ayrıcalığı sunuyor. Bundan dolayı kendilerine buradan bir kez daha teşekkür etmek istedim.



Markanın bir diğer takdir edilesi özelliği kesinlikle hayvanlar üzerinde deney yapmaması...

Gelelim makyaj temizleme suyuna. Hassas-Kuru // Karma-Yağlı  ciltler için 2 farklı seçeneği bulunuyor. Benim kullandığım hassas-kuru ciltler için olanı. 


* Bir çok misel solüsyonda olduğu gibi Cyrene de durulamaya gerektirmeyen bir ürün.

* İçerisinde yağ, etil alkol, esans, paraben, renklendirici içermiyor.

* Plastik ambalajlı bir ürün. 200 ml ve 500 ml olarak iki seçenekle satılıyor bildiğim kadarıyla. Benim denemek amaçlı aldığım miktar 200 ml ve fiyatı da 19 TL 

* Bir çok farklı markanın  misel solüsyonunu denedim ancak göz makyajı çıkarma konusunda  en başarılı olan kesinlikle Cyrene oldu. Tek seferde kolayca maskarayı vs. temizledi. 

* Bazı ürünlerde yaşadığım göz yakma problemini Cyrene de yaşamadım. 

Benim için tek dezavantaj ürünü kapağı oldu.  Pamuk üzerine ne kadar dökeceğimi bir türlü ayarlayamıyorum. Ya hep çok fazla döküyorum yada çok az. 
Ortasını ayarlayamadım ne yazık ki.


Bittiği zaman tabi ki yeniden alabileceğim bir ürün. Hem uygun fiyatlı hem de başarılı. 
 Hatta diğer seçenek olan Karma-Yağlı ciltler olanı denemek isterim bu kez. 


Cyrene markasını daha yakından tanımak ve ürünlerin siparişini verebilmek için www.cyrene.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sevgiler..



.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder