30 Aralık 2015 Çarşamba

#haticeveselinle2016yamerhaba Etkinlik Detayları ve Sponsorlar 1

27 Aralık'ta Operon Care& Çikolata nın ev sahipliğinde gerçekleşen #haticeveselinle2016yamerhaba etkinliğinde Kayseri'li blogger arkadaşlarla bir araya geldik.

Blog yazma işine ilk başladığımda Kayseri'de bu işle uğraşan pek fazla kişi yoktu. Ancak zaman geçtikçe bu işe gönül vermiş kişi sayısı arttıkça memnun oluyor, onlarla tanıştıkça da keyif alıyorum.
Madameruj (Selin) ve nesencemakeup (Hatice) düzenledikleri bu yılbaşı öncesi etkinliğinde çok güzel ağırlandık. Bizler için oldukça uğraşmış, emek vermişlerdi. Şehir dışından farklı blogger arkadaşlar geldi ve hepsiyle tanıştığım için çok mutlu oldum.




Mekan sponsorumuz olan Operon Cafe mekanı bizim için konsepte uygun olarak harika bir şekilde süslemişti. Ayrıca etkinliğin ilerleyen saatlerinde bizlere 2. pasta sürprizleri de oldu ve etkinliğimizde 2 tane harika pastamız oldu. Operon Cafe, harika çikolata ve pastalarıyla da insanın iştahını kabartan ürünler satışa sunuyor...

 

Diğer bir pastamız müthiş bir el emeği ve yetenek gerektiren görüntüsüyle ve lezzetiyle bizi büyüleyen alabutikpasta sahipleri şeker mi şeker Emre Hanım ve tatlı kızı Tuğçe'den di. Kendilerine bir kez de buradan teşekkür ediyorum.


Bunların dışında ufak atıştırmalık kurabiyeleri ile birlikte olan Gularts pasta evine de teşekkürler ediyorum.


Purple Events  masamızı renklendiren, instagram hesaplarımızın olduğu ve üzerinde minik kuş detayıyla gönlümüzü fethetti.


Yine konseptimize uygun kurabiyeleriyle eddafirin bizlerleydi. 


Revox At Kuyruğu Şampuan firmasının Halkla İlişkiler Sorumlusu Gamze Hanım sağ olsun etkinlikte aramızdaydı. Bizlere hem markalarını tanıttı, hem de çok merak ettiğim şampuanlarından hediye ettiler.




Diğer bir şampuan sponsorumuz ise LeSoleil Shampoo idi. Özellikle güneş görmeyen saçlara yönelik bir ürün.


Severek kullandığım minik lip balmlarıyla ve hediyeleriyle Mediwell bizimleydi. Yazısı daha önce burada paylaşmıştım.


Organik olmasıyla merak uyandıran bir marka olan Mia Organic kocaman bir kutuyla bizleri yalnız bırakmadı.


En ilgimi çeken hediyelerden bir tanesi de Mor İnek markalı Kanvas Boyama tablolarıydı. İçerisinde boya kalemleriyle birlikte hediye edildi. En kısa zamanda boyamaya başlamak istiyorum..





1 yorum: